Hot

Lastenkantorinkka Deuter KCA

15,00  / vrk

– Perusvuokra 15 €/vrk, seuraavat 5 €/vrk
– Viikonloppuvuokra 20 €/vkl (pe-ma)
– Viikkovuokra 40 €/viikko, seuraavat 5 €/vrk
– Viikkovuokra 65 €/2 viikkoa, seuraavat 5 €/vrk

Kuvaus

Vuokraa lastenkantorinkka Deuter Kid Comfort Active. Helppokäyttöinen ja kevyt lastenkantorinkka vaelluksille ja metsäretkille minne lapsesi ei vielä jaksa kulkea itse. Active kantorinkkaa voi kantaa molemmat vanhemmista, ja se on nopea ja helppo säätää eri kokoisille ja pituisille kantajille.

Kantorinkassa on otettu erityisesti huomioon sekä lapsen että vanhemman mukavuus rinkkaa kantaessa ja kyydissä ollessa. Lapsi kiinnitetään rinkkaan viisipistevaljailla ja siinä on lisäksi erillinen turvalukko. Istuinkorkeutta saadaan säädettyä lapsen pituuden mukaan. Lapsen asettaminen rinkkaan on helppoa; toisen puolen rinkasta saa avattua kokonaan, jolloin lapsen asettaminen rinkkaan helpottuu. Lapsen istuinosa on pehmustettu erittäin pehmeällä materiaalilla, joka tuo lisämukavuutta kulkemiseen. Lisäksi rinkassa on lapselle jalkatuet, mikä tekee istuimesta entistä mukavamman ja turvallisen istuintuntuman.

Deuter kantorinkoissa on käytetty hengittäviä materiaaleja ja siinä on helppokäyttöinen VariFIT-järjestelmä, jonka avulla kantokorkeutta voidaan säätää. Lisäksi rinkan etäisyyttä kantajasta on mahdollista säätää tavallisten vaellusrinkkojen tapaan. Kantohihnat on pehmustettu ja niillä on TUV-GS hyväksyntä. Lantiolle asettuu tukeva ja pehmustettu lannevyö, joka antaa tukea rinkkaa kantaessa.

Deuter Kid Comfort Activen rungossa on pehmustettu suoja lapselle sekä kaksi kädensijaa, jotka helpottavat lapsen nostamista selkään. Lisäksi rinkka on varustettu useilla taskuilla sekä jalkatuella joka auttaa rinkkaa pysymään pystyssä maassa. Rinkan kankaat on suojattu vettä- ja likaa hylkiväksi.

Tiedot:
– Ikä: Istumaikäisestä alkaen 22 kg saakka
– Painoraja: 22 + 2 kg
– Rinkan paino: 2.7 kg
– Tilavuus: 12 l
– Mitat: 70 x 43 x 34 cm (korkeus x leveys x syvyys)
– Materiaali: Runko: alumiinia, Kankaat: 210D polyamidi

Mukaan aurinkosuoja joka suojaa metsässä myös pieniltä risuilta.