Kuiva- märkäimuri Kärcher WD6P

13,00  / vrk

Kärcher Imuri

Perusvuokra 13 €/vrk, seuraavat 7 €/vrk
Viikonloppuvuokra 25 €/vkl (pe-ma)
Viikkovuokra 40 €/viikko, seuraavat 5 €/vrk
Hienopölypussi 2 €/kpl

Abranet hiomatuki

Imurin vuokrauksen yhteydessä 7 €/vuokraus
Vuokra sisältää yhden hiomaliuskan K80
Hiomaliuskat 2,2 €/kpl

Kuvaus

Vuokraa tehokas Kärcher WD 6 P Premium kuiva- ja märkäimuri remontin ajaksi karkean- tai hienopölyn imurointiin tai veden imemiseen vaikeista paikoista. Koneliitäntä käynnistää imurin automaattisesti, kun siihen liitetty kone käynnistetään. Imurissa on myös puhallustoiminto. Helppo suodattimen puhdistus yhdellä napin painalluksella. Kaikenlaiseen imurointiin johon ei tavallista imuria voi käyttää.

Imurin tiedot:
– Imutehoteho: 2000 W
– Energiankulutus: 1300W
– Säiliön tilavuus: 30 litraa
– Koneliitäntä
– Tehonsäätö
– Paino: 9,5 kg

Lisäksi imurin vuokrauksen yhteydessä:
Mirka Abranet imuriin liitettävä hiomatuki jonka avulla teet hiomatyöt ilman että pöly leviää ilmaan. Hiomatuessa on tarrapinta johon hiomaliuskat kiinnittyy, koko 70 x 198 mm.

Tiedot:
Mirka Abranet on uuden aikakauden hiomatuote, joka ei käytännössä jätä ilmaan pölyä lainkaan. Salaisuus piilee hiomaliuskan tuhansissa pienissä rei’issä. Jokaisen pölyä imevän pisteen ja hiomajyvän välinen etäisyys on ainoastaan puoli millimetriä, mikä takaa tehokkaan pölynpoiston hiottavan tuotteen pinnalta. Se on kehitetty täyteaineiden, pohja- ja pintavärien sekä kirkaslakkojen hiontaan ja se soveltuu erinomaisesti myös komposiittien, pehmeän alumiinin, pehmeän puun sekä kipsi- ja MDF-levyjen hiontaan, minimoiden samalla vaarallisen pölyn leviämisen.